Ogłoszenie numer: 10390884, z dnia 2025-11-05

Klient portalu Praca.pl

Kucharz / Kucharka – Gastronomia Zamknięta

Miejsce pracy: Poznań

 

Opis stanowiska

  • Przygotowywanie potraw zgodnie ze standardami firmy.
  • Dbanie o wysoką jakość serwowanych produktów i satysfakcję klientów.
  • Kontrola magazynów oraz dokumentów od dostawców.
  • Współpraca z kierownikiem obiektu przy tworzeniu menu i kontroli kosztów.
  • Nadzór nad przestrzeganiem zasad HACCP.

Wymagania

  • Aktualność badań sanitarno-epidemiologicznych.
  • Doświadczenie zawodowe, mile widziane w gastronomii zamkniętej.
  • Znajomość tradycyjnej kuchni polskiej.
  • Odpowiedzialność za jakość, świeżość i atrakcyjną prezentację dań.
  • Umiejętność kontroli pracy podległego zespołu.

Oferujemy

  • Zatrudnienie na podstawie umowy o pracę po okresie próbnym.
  • Pracę zmianową od poniedziałku do piątku (6-14; 11-19; 22-6) – wolne weekendy.
  • Profesjonalne szkolenia i pakiet benefitów pozapłacowych.
  • Pracę w zgranym zespole w międzynarodowej firmie o stabilnej pozycji na rynku.
Prosimy o dopisanie klauzuli: Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych dla potrzeb niezbędnych w procesie rekrutacji.

Podobne oferty pracy

Kucharz

dzisiaj

"Społem" Gastronomiczna Spółdzielnia Spożywców

wielkopolskie / Poznań

Praca w kuchni przy produkcji potraw wg. receptur.Praca w ruchu ciągłym ( święta i weekendy)Praca w godzinach pomiędzy 9-17,Praca na terenie Poznania Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawodowe Wykształcenie: średnie zawodowe Uprawnienia: praca w...

Więcej informacji

Kucharz

2025-11-13

Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe Robert Jankowski

wielkopolskie / Sękowo

- przygotowanie posiłków od surowca do gotowego produktu,- kuchnia polska Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne Uprawnienia: doświadczenie zawodowe minimum 3 lata w zawodzie kucharza Uprawnienia: dobra organizacja pracy Wymagania...

Więcej informacji

Kucharz

2025-11-06

KMM GASTRONOMIA SP. Z O.O.

wielkopolskie / Poznań

Kogo szukamy: Osób z doświadczeniem w kuchni zbiorowego żywienia lub gastronomii eventowej Kogoś, kto nie boi się dużej skali (500+ posiłków dziennie) Osób ceniących porządek, tempo i współpracę Znających zasady HACCP i przechowywania żywności Osoby...

Więcej informacji