Novotel & ibis Poznań Centrum
zmiana popołudniowa
Zadania:
- Przygotowywanie dań zgodnie z menu hotelowym
- Utrzymywanie porządku i przestrzeganie zasad higieny na stanowisku pracy
- Praca zgodnie z wytycznymi HACCP
- Współpraca z zespołem kuchni i obsługi
- Organizacja pracy pod presją czasu
Wymagania:
- Wykształcenie gastronomiczne lub doświadczenie na stanowisku kucharza
- Znajomość języka polskiego w stopniu umożliwiającym swobodną komunikację
- Dbałość o czystość i higienę pracy
- Gotowość do pracy zespołowej i chęć rozwoju
- Umiejętność działania w dynamicznym środowisku
- Legalne prawo do pracy w Polsce
- Stabilne zatrudnienie w renomowanej sieci hotelowej
- Premie półroczne oraz świadczenia świąteczne i wakacyjne
- Prywatną opiekę medyczną Medicover
- Kartę Multisport
- Obiady pracownicze i spotkania integracyjne
- Możliwości rozwoju zawodowego w strukturach firmy
- Zniżki na pobyty w hotelach sieci na całym świecie
- Program poleceń z dodatkowymi premiami finansowymi
Podobne oferty pracy
Kucharz
dzisiaj
"Społem" Gastronomiczna Spółdzielnia Spożywców
wielkopolskie / Poznań
Praca w kuchni przy produkcji potraw wg. receptur.Praca w ruchu ciągłym ( święta i weekendy)Praca w godzinach pomiędzy 9-17,Praca na terenie Poznania Wymagania konieczne: Wykształcenie: średnie zawodowe Wykształcenie: zasadnicze zawodowe Uprawnienia: praca w...
Więcej informacjiKucharz
dzisiaj
"Społem" Gastronomiczna Spółdzielnia Spożywców
wielkopolskie / Poznań
Praca w kuchni przy produkcji potraw wg. receptury - kuchnia polskamiejsce pracy na terenie PoznaniaPraca w ruchu ciągłym (weekendy i święta) w godz. 9.15-17.15Umowa na okres próbny lub umowa zlecenie Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawodowe...
Więcej informacjiKucharz (stołówka pracownicza)
2025-12-16
KMM GASTRONOMIA SP. Z O.O.
wielkopolskie / Poznań
Kogo szukamy: Osób z doświadczeniem w kuchni zbiorowego żywienia lub gastronomii eventowej Kogoś, kto nie boi się dużej skali (500+ posiłków dziennie) Osób ceniących porządek, tempo i współpracę Znających zasady HACCP i przechowywania żywności Co...
Więcej informacji