Wykształcenie: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Uprawnienia: znajomość zasad higieny i bezpieczeństwa żywności
Uprawnienia: książeczka sanitarno-epidemiologiczna
Uprawnienia: kreatywność i dbałość o szczegóły
Uprawnienia: Umiejętność pracy w zespole
Uprawnienia: doświadczenie w pracy jako kucharz - mile widziane w restauracji hotelowej
Wymagania inne:
- doświadczenie zawodowe min. 3 lata po osiągnięciu tytułu czeladnika,- na początek oferowana jest umowa zlecenie (30,50 zł/h) z możliwością przejści ana umowe o pracę (6000 - 10000 zł/miesięcznie),- wymagana książeczka do celów sanitarno - epidemiologicznych,- miejsce wykonywania pracy: Hotel Maraton, ul. Sportowa 6, 64-500 Szamotuły
Szamotuły
Rodzaj umowy:
Umowa zlecenie / Umowa o świadczenie usług
Wynagrodzenie brutto:
od 30,50 PLN
Źródło oferty pracy: Powiatowy Urząd Pracy w Szamotułach
Podobne oferty pracy
Kucharz
wczoraj
Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe Robert Jankowski
wielkopolskie / Sękowo
- przygotowanie posiłków od surowca do gotowego produktu,- kuchnia polska Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne Uprawnienia: doświadczenie zawodowe minimum 3 lata w zawodzie kucharza Uprawnienia: dobra organizacja pracy Wymagania...
Więcej informacjiKucharz śniadaniowy
2025-08-23
City Park Poznań
wielkopolskie / Poznań
Jeśli jesteś uśmiechniętą, pracowitą i zaangażowaną osobą przyjdź do nas, poznaj nasz Zespół i zostań na dłużej! Doświadczenie na stanowisku Kucharza Dyspozycyjność Profesjonalizm i zaangażowanie Stawiamy na osobowość kandydatów a doświadczenia...
Więcej informacjiKucharz ala carte
2025-08-23
City 88 Sp. z o.o.
wielkopolskie / Poznań
Samodzielne gotowanie Przygotowywanie potraw zgodnie ze standardami Restauracji Stosowanie systemu HACCP Praca na recepturach Kreatywność Dbałość o wysoki standard obsługi gości Dyspozycyjność Umiejętność pracy w Zespole oraz prowadzenie Zespołu w...
Więcej informacji