Novotel & ibis Poznań Centrum

Kucharz / Kucharka
Miejsce pracy: Poznań
Nr ref.: KC/1125/NIPC

zmiana popołudniowa


Zadania:

  • Przygotowywanie dań zgodnie z menu hotelowym
  • Utrzymywanie porządku i przestrzeganie zasad higieny na stanowisku pracy
  • Praca zgodnie z wytycznymi HACCP
  • Współpraca z zespołem kuchni i obsługi
  • Organizacja pracy pod presją czasu
 

Wymagania:

  • Wykształcenie gastronomiczne lub doświadczenie na stanowisku kucharza
  • Znajomość języka polskiego w stopniu umożliwiającym swobodną komunikację
  • Dbałość o czystość i higienę pracy
  • Gotowość do pracy zespołowej i chęć rozwoju
  • Umiejętność działania w dynamicznym środowisku
  • Legalne prawo do pracy w Polsce
Oferujemy:
  • Stabilne zatrudnienie w renomowanej sieci hotelowej
  • Premie półroczne oraz świadczenia świąteczne i wakacyjne
  • Prywatną opiekę medyczną Medicover
  • Kartę Multisport
  • Obiady pracownicze i spotkania integracyjne
  • Możliwości rozwoju zawodowego w strukturach firmy
  • Zniżki na pobyty w hotelach sieci na całym świecie
  • Program poleceń z dodatkowymi premiami finansowymi

Podobne oferty pracy

Kucharz

dzisiaj

"Społem" Gastronomiczna Spółdzielnia Spożywców

wielkopolskie / Poznań

Praca w kuchni przy produkcji potraw wg. receptur.Praca w ruchu ciągłym ( święta i weekendy)Praca w godzinach pomiędzy 9-17,Praca na terenie Poznania Wymagania konieczne: Wykształcenie: średnie zawodowe Wykształcenie: zasadnicze zawodowe Uprawnienia: praca w...

Więcej informacji

Kucharz

dzisiaj

"Społem" Gastronomiczna Spółdzielnia Spożywców

wielkopolskie / Poznań

Praca w kuchni przy produkcji potraw wg. receptury - kuchnia polskamiejsce pracy na terenie PoznaniaPraca w ruchu ciągłym (weekendy i święta) w godz. 9.15-17.15Umowa na okres próbny lub umowa zlecenie Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawodowe...

Więcej informacji

Kucharz (stołówka pracownicza)

2025-12-16

KMM GASTRONOMIA SP. Z O.O.

wielkopolskie / Poznań

Kogo szukamy: Osób z doświadczeniem w kuchni zbiorowego żywienia lub gastronomii eventowej Kogoś, kto nie boi się dużej skali (500+ posiłków dziennie) Osób ceniących porządek, tempo i współpracę Znających zasady HACCP i przechowywania żywności Co...

Więcej informacji