Novotel & ibis Poznań Centrum
Zastępca Kierownika Działu F&B
Miejsce pracy: Poznań
Nr ref.: ZKG/1025/NIPC
Zadania:
  • Wspieranie kierownika w zarządzaniu codzienną pracą restauracji
  • Dbanie o wysoką jakość obsługi i satysfakcję gości
  • Koordynacja zespołu pracowników oraz zapewnianie przestrzegania standardów marki
  • Współodpowiedzialność za sprzedaż usług gastronomicznych i promowanie oferty hotelu
  • Prowadzenie szkoleń i rozwój kompetencji zespołu
  • Nadzór nad przestrzeganiem zasad HACCP i wewnętrznych procedur
Wymagania:
  • Doświadczenie na podobnym stanowisku w gastronomii lub hotelarstwie
  • Znajomość języka polskiego i angielskiego na poziomie umożliwiającym swobodną komunikację
  • Umiejętność budowania relacji z gośćmi i pracy zespołowej
  • Samodzielność, odpowiedzialność i dobra organizacja pracy
  • Gotowość do pracy w systemie zmianowym
  • Znajomość zasad HACCP będzie dodatkowym atutem
  • Uprawnienie do legalnej pracy na terytorium Polski
Oferujemy:
  • Stabilne zatrudnienie w renomowanej sieci hotelowej
  • Premie półroczne, dofinansowanie do wypoczynku i świadczenia świąteczne
  • Prywatną opiekę medyczną Medicover i kartę Multisport
  • Spotkania integracyjne i obiady pracownicze
  • Realne możliwości rozwoju zawodowego
  • Karty zniżkowe na pobyty w hotelach na całym świecie
  • Program poleceń pracowniczych z premią za skuteczne rekomendacje

Podobne oferty pracy

Lider Zmiany w Gastronomii (K/M)

2025-10-05

Novotel & ibis Poznań Centrum

wielkopolskie / Poznań

Twoje zadania: Organizowanie pracy zespołu i zapewnianie wysokiej jakości obsługi. Wspieranie kierownika w codziennym zarządzaniu restauracją. Wdrażanie nowych pracowników i szkolenie zespołu. Promowanie i sprzedaż usług gastronomicznych i hotelowych....

Więcej informacji